Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Poljake bodo zagotovo opazili

Donatan-Cleo My Słowianie
1/7
Youtube
Ko pride do Eurosonga, je najboljši recept za uspeh ta, da si ljudje pesem zapomnijo. In poljsko predstavnico si vsekakor bodo. No, vsaj moški del občinstva.

Poljaki na Eurosong pošiljajo pesem My Słowianie, ki gre hitro v uho, poleg tega pa ima zelo nagajiv videospot. Je lahko sploh še bolje? Video dueta Donatan-Cleo je namreč poln bujnih dekoltejev, brhkih deklet in seksi prizorov, kar si vsekakor zasluži vašo pozornost. Morda tudi točke?

Komentarjev 2
  • tomazz 15:42 17.julij 2014.

    V vsem citiram markusa, dodajam pa, če že predstavljajo svojo državo, naj pojejo v materinjem jeziku. A se ga sramuejjo???

  • markus 18:10 12.marec 2014.

    Po parih sekundah sem pesem prenehal poslušati. Ne, vsem pa res ni pomembno, koliko parov jošk se kje vidi. Damo tudi kaj na kvaliteto pesmi in izvedbo. Vemo pa, da je Eurosong cirkus, zato pa nam Slovencem ne ...prikaži več uspeva, ker se tega lotevamo s skrajno resnostjo in zbiramo komade, kot da gremo na najbolj resno glasbeno tekmovanje. Morda je to nekoč celo bilo, vendar že vsaj od konca devetdesetih to ni več, saj je takrat kvaliteta na Eurosongu popolnoma izginila in v ospredje je prišel zgolj show. Da bo Eurosong spet zanimiv, se bo morala uvesti zgolj strokovna žirija, brez glasov občinstva ter tudi pesmi se ne bi smele predvajati pred uradno prireditvijo.