Magazin > Film & Glasba & TV
144 ogledov

Poljubi, šeškanje in borni govori

Igralska zasedba filma Mlada luna. (Foto: Reuters)
1/25
Žurnal24 main
Na podelitvi MTV Movie Awards, ki je letos minila brez večjih incidentov, je slavila Mlada luna.

V Los Angelesu se je končala še ena podelitev filmskih nagrad MTV Movie Awards, na kateri je slavil film Mlada luna, ki je odnesel nagrade v vseh glavnih kategorijah. Robert Pattinson in Kristen Stewart sta dobila nagradi za najboljša igralca, njun poljub pa si je prav tako prislužil nagrado. Mlado luno so na MTV-oskarjih proglasili za najboljši film.

Sandra je proslavila s poljubom Scarlett Johansson
Sandra Bullock, ki se je na televizijskih zaslonih pojavila prvič od podelitve oskarjev, na kateri jo je spremljal nekdanji mož Jesse James, je na presenečenje prisotnih sočno poljubila igralko Scarlett Johansson. 25-letna Scarlett je na podelitvi spremljala svojega moža Ryana Reynoldsa, ki je zaigral ob Sandri v filmu Proposal.

Scarlett je Sandri na odru povedala, da je upala, da bosta z Ryanom osvojila nagrado za najboljši poljub, igralki pa sta se zatem poljubili. Sandra je na podelitvi zablestela, na odru pa se je celo pošalila na svoj račun. Prisotnim je dejala, da si nagrade najverjetneje ni prislužila s svojim igranjem, temveč trpljenjem v zasebnem življenju.

„Rada bi vam zapela, toda videli ste že dovolj trpljenja. Lahko bi celo zaplesala, ker sem v tem resnično dobra, toda moja obleka je preozka. Ljubim vas, ker ste tako resni, zato bi se vam rada le zahvalila,“ je dejala Sandra, ki si je prislužila največji aplavz publike. Sandra je v svojem govoru potolažila svoje oboževalce, ki jim je zatrdila, da se ne glede na to, kar pišejo mediji, ne umika iz sveta filma. "Ne glede na to kar ste prebrali ali slišali, ne grem nikamor, saj ljubim to, kar počnem," je še povedala Sandra.

Borni govori glavnih nagrajencev
Poljub, s katerim sta presenetili Sandra in Scarlett pa ni bil edini, ki je zaznamoval podelitev. Publiko sta s poljubom navdušila tudi glavna nagrajenca, Robert Pattinson in Kristen Stewart, ki sta osvojila tudi nagrado za najboljši (filmski) poljub. „Vem, da si želite, da bi se poljubila,“ je izjavila igralka, ki pa je nekoliko manj navdušila s svojim govorom po prejeti nagradi za najboljšo igralko: „Predvidevam, da je saga Twilight resnično dobra.“ Pattinson se je za nagrado, ki jo je prejel za vlogo Edwarda v Mladi luni, zahvalil svojim staršem in Stewartovi, „ker ga razumejo“. Toliko o spretnosti glavnih nagrajencev na podelitvi zlatih kokic.

Cruise pokazal plesne sposobnosti
Na odru je s pevko Jennifer Lopez nastopil Tom Cruise, ki je bil opravljen v Lesa Grosmana iz filma Tropic Thunder. Cruise je pokazal, da zna prav tako dobro migati kot njegova soplesalka na odru, ki ga je v nekem trenutku našeškala po zadnjici. Cruise je sicer hotel Lopezovi vrniti milo za drago, toda pevka se mu je v zadnjem trenutku izmaknila. Njun nastop je navdušil prisotne, med njimi tudi Cruiseovo soprogo Katie Holmes.

Na podelitvi, ki je letos minila brez večjih incidentov, so nastopili Jennifer Lopez, Christina Augilera, Katy Perry, Snoop Dogg, Ludacris in drugi, prireditev pa sta vodila Aziz Ansari in Amy Poehler.

Zmagovalci:
Najboljši film: Mlada luna
Najboljši igralec: Robert Pattinson (Mlada luna)
Najboljša igralka: Kristen Stewart (Mlada luna)
Globalna superzvezda: Robert Pattinson
Najboljši poljub: Kristen Stewart in Robert Pattinson (Mlada luna)
Globalna superzvezda: Robert Pattinson
Najboljši komedijant: Zach Galifianakis (The Hangover)
Najboljši pretep: Beyoncé vs. Ali Larter (Obsessed)
Najboljši negativec: Tom Felton (Harry Potter)
Najboljši novinec: Anna Kendrick (Up In The Air)
Best WTF Moment (najboljši kajzaboga trenutek): Ken Jeong (The Hangover)
Nagrada generacije (Generation Award): Sandra Bullock

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.