Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Poljubil in zavrgel

Zmenek na slepo
1/2
Planet TV
Zakaj je Domen v prvi oddaji šova Zmenek na slepo Meto pustil na cedilu?

Sinoči so se v šovu Zmenek na slepo strasti vnele med Sabino in Andrejem, Tjašo in Jernejem ter Domnom in Meto. Čeprav sta si slednja privoščila največ akcije, je Domen, ki ne skriva, da ljubi  seks, Meti na zmenku podaril vroč poljub, na koncu pa ni prišel na zadnji zmenek. Udeleženci šova se namreč po tem, ko svojega partnerja vidijo, lahko odločijo, ali ga želijo bolje spoznati ali ne. Domen pa se je za to potezo odločil, ker se mu je Meta zdela nesamozavestna.

Nad Domnovo potezo Meta seveda ni bila navdušena, zato je 21-letnika oklicala za revo, ki dekle poljubi, nato pa se ne pride niti poslovit. Ostala dva para sta namreč prišla do zaključnega dejanja, čeprav si kaj več od prijateljstva ne obetajo. Domnova poteza pa si je negativne komentarje prislužila tudi na Facebooku. "Domen je pokazal, kakšni naj ne bi bili pravi moški, kakor se je izkazoval, je na koncu pokazal da je navadna reva," in "sem imel občutek da bi Domen že kuj rad seksu na drugem zmenku, a Meti so bili že lupčki preveč ter še mal otročja s tem smehom, zato pa je raje šel," sta dve izmed opazk.

Komentarjev 1
  • crvit 09:06 17.januar 2014.

    Tale lolek od Domna si ne zasluži da bi se lahko še kdaj udeležil kakega takšnega zmneka ker je nadut in poln samega sebe.Ma drkač bo drkač sramuj se niti poslovit se nisi šel od dekleta res te je lahko ...prikaži več sram a če bi ti pa nastavla p..... kaj bi pa potem naredil.