Magazin > Film & Glasba & TV
12 ogledov

Polna Lick.weedna veselica

Sabrejev set je bil zelo razgiban, še posebej je fasciniral z Brazilskimi ritmi,
1/85
Žurnal24 main
V sklopu tekočih dnb večerov sta v K4 nastopila Zero Tolerance, irski producent in svež obraz drum'n'bass scene, ter Sabre, čarovnik z Otoka.

Da se je priljubljenost nekaj več kot deset let stare elektronske glasbene zvrsti drum'n'bassa razširila tudi med slovensko mladino, pričajo zdaj že številni zelo dobro obiskani žuri, dejstvo je dokumentirano tudi črno na belem. Ne pomnimo, da bi leta 2004 Liquid Grooves event v "nalomljeni" ljubljanski K4 dosegel tako obiskanost kot zadnje leto.

Tudi na minulem istoimenskem dogodku, ki se je odvil v petek, 28. 3. 08, ni šlo brez vrste pred vhodom in gneče pod zemljo. Vendar nič ne de, glavna akterja sta le prišla. Zero Tolerance, irski producent in svež obraz drum'n'bass scene, kakor je bilo navedeno na letakih, ter Sabre, ki prihaja z Otoka. O obeh je bilo do dogodka izrečenih veliko pohval, navdušenja, temu posledično so bili končni tudi vtisi. Zero Tolerance je bil pravzaprav "glavni kuhar", saj je mešal okrogli dve uri, medtem ko je Sabre vrtel manj in preostali čas v ozadju opazoval dogajanje, pa vendar je bil njegov set bolj razgiban ter je še posebej fasciniral z brazilskimi ritmi, in sicer z znanim komadom Back Like That, remixom DJ Markyija in Bunglea.

Irski gost je nekatere nekoliko razočaral, čemur lahko pripišemo malce monoton set, čeprav z vrhunci, ki so pognali kri po žilah. Za slednje, ki jim likvidno veseljačenje ni dišalo, je v zgodnejših urah večera na malem, dodobra polnem plesišču z breaksi poskrbel Cabron, ki je prav tako nedvomno zadovoljil plešoče.

Še ena in menda ne zadnja Lick.weed Grooves veselica je popestrila muhasti marec, konec aprila pa lahko pričakujemo pravo grmenje dveh duetov: novozelandski The Upbeats, na katera smo divjali že leta 2004, ter francoska Kantyze.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.