Magazin > Film & Glasba & TV
393 ogledov

Polona in Luka med ljubkovanjem v postelji

Ljubkovanje Polone in Luke
1/3
Youtube
V najnovejšem videospotu pevke, ki se je z albumom „Na cesti“ poklonila pokojnemu kantavtorju Tomažu Pengovu, smo priča pristni romantiki.

V zadnjem času je spet priljubljeno, če glasbeniki v svojih videospotih gostijo izbrance iz resničnega življenja in prav takšno odločitev je sprejela tudi pevka Polona Kasal, ki se na posnetku za skladbo „Tihe so njive“ med ostalim ljubkuje s svojim zdaj že dolgoletnim izbrancem, veslačem Luko Špikom.

Videospot za pesem „Tihe so njive“ je del albuma „Na cesti“, na katerem je pevka postregla s svojimi interpretacijami najljubših skladb legendarnega in zdaj že pokojnega kantavtorja Tomaža Pengova, ki so se mu slovenski glasbeniki ravno v teh dneh poklonili s koncertom v ljubljanskem Kinu Šiška.

Melanholično  balado s poetičnim besedilom je režiser Saša Hess opremil s slogovno primernimi in skoraj brezbarvnimi otožnimi podobami razmišljujoče pevke med obiskovanjem arhitekturnih znamenitosti, a med posnetke se prikradejo tudi simpatični posnetki ljubkovanja Polone in Luke med rjuhami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.