Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Ponovno stopili skupaj

Čuki in Modrijani Arhiv skupin
Čuki in Modrijani so svoje oboževalce že obdarili ...

Ravno dve leti minevata od izdaje ene izmed najbolj zaželenih pesmi v Sloveniji, ki svoje mesto v srcih ljudi še posebej najde v decembru, ko pridejo na obisk trije veliki možje, Miklavž, Dedek Mraz in Božiček. Gre za velik hit Čukov in Modrijanov, Daj mi poljub, ki so ga Slovenci takoj vzeli za svojega in je postal tako rekoč že zimzelen.

Čuki in Modrijani so se v najbolj veselem mesecu v letu odločili, da pesem Daj mi poljub, ki jo je naredil Čuk Jože Potrebuješ, praznično preoblečejo, jo obogatijo s kraguljčki in ji nadenejo namesto mašne praznični aranžmajski pridih ter jo v novi preobleki podarijo svojim oboževalcem. Ob tem jim želijo vse najlepše v letu 2014, ki že trka na vrata. Videospot sta skupini posneli natanko eno leto nazaj na Veliki planini pri minus desetih stopinjah. Toliko bolj vroč pa je podatek, da si je za Slovenijo kulten spot, ki je pri nas bolj popularen kot pesem Last Christmas v svetu, na Youtube ogledalo že milijon ljudi.

Čuki bodo leto 2014 odprli na velikem odru v središču Ljubljane, kjer bodo od polnoči naprej zabavali Slovence, 1.1.2014, natanko ob 00.14, pa bodo kar na odru Kongresnega trga, takoj po županovem voščilu, razkrili naslov in datum izida njihove nove plošče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.