Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Ponovno triumf Fockerjev

Fockerji na slovenskih lestvicah kraljujejo že pet tednov. (Foto: image.net) Žurnal24 main
Njuna družina po preteklem koncu tedna še vedno vodi po številu obiskovalcev v slovenskih kinematografih.

Pretekli konec tedna sta v slovenske kinematografe Robert de Niro in Ben Stiller v komediji Njuna družina privabila 4.023 obiskovalcev, s čimer je film zasedel prvo mesto na lestvici najbolj gledanih filmov. Drugo mesto je ponovno pripadlo trilerju Turist z Angelino Jolie in Johnnyjem Deppom, ki si ga je ogledalo 3.482 gledalcev, medtem ko se je s 3.352 prodanimi kartami na tretjem mestu znašla Samova pustolovščina: Skrivni prehod.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Novost tega tedna je akcijski triler Zeleni sršen, ki je pred velika platna privabil 2.868 gledalcev in zasedel četrto mesto na lestvici.

Slovenskemu mladinskemu filmu Mihe Hočevarja Gremo mi po svoje, ki je bil pretekli konec tedna peti najbolj gledani film (1.961 gledalcev), sicer ni uspelo prevzeti naslova najbolj gledanega filma v Sloveniji Petelinjemu zajtrku, vendar bi se to lahko zgodilo jutri, saj ga od tega naslova loči manj kot dvesto gledalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.