Magazin > Film & Glasba & TV
123 ogledov

POP TV bo hipnotiziral gledalce

Božidar Grilc, Boštjan Romih POP-TV-2
Boštjan Romih dobil novo oddajo!

Na POP TV pomladi prihaja nova in zabavna oddaja HIPNOZA: DOBRA ZABAVA. Voditelj oddaje bo simpatični Boštjan Romih, mojster hipnoze Božidar Grilc pa bo tisti, ki bo poskrbel, da bodo naloge tekmovalcev v boju za denarno nagrado vse prej kot enostavne!

Gre za format, ki ga v Sloveniji še ni bilo in Boštjan Romih ima kot voditelj v tej oddaji zelo pomembno vlogo. ''Format sem podrobno preučil in verjamem, da prihaja oddaja, o kateri se bo veliko govorilo. Pomembno je, da kot voditelj verjamem, da hipnoza resnično deluje in tukaj sem popolnoma prepričan v to. Vesel sem tudi, da bom ponovno počel nekaj novega in drugačnega. In to pomlad se bom zabaval, kot še nikoli do zdaj,'' je prepričan voditelj oddaje.

Vsak teden bo skupina tekmovalcev v oddaji tekmovala v preprostih nalogah za denarno nagrado. Sliši se povsem preprosto, ampak tekmovalci bodo pri tem hipnotizirani. In popolnoma preproste naloge bodo postale pod hipnozo izjemno težavne. Zabavali pa se ne bodo samo gledalci, ampak tudi tekmovalci, ko bodo gledali svoje zabavno obnašanje pod hipnozo.

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:23 01.februar 2016.

    hipnozo zlorabljat v šovinistične namene se mi zdi neokusno.

  • tecumseh_1975 16:35 01.februar 2016.

    a si ti bimbo mogoče že pogledal napovednik za to traparijo? kaj bodo ljudje počeli pod hipnozo.. dobesedno klovn.

  • Janez_53 15:44 01.februar 2016.

    Nekateri očitno ste! Ne moreš pa govoriti za vse. Hipnoza je priznana stvar, tudi nekateri zdravniki se je poslužujejo. Tisti, ki ste to, kar si rekel, pa pač ne rabite verjeti.