Magazin > Film & Glasba & TV
85 ogledov

POP TV bo zamenjal vse komentatorje

Žiga Gombač, Iryna Osypenko, Marko Pavčnik POP-TV-2
Gostilna išče šefa 4. Nov voditelj, nova lokacija, novi komentatorji …

Letošnja sezona priljubljenega kuharskega šova Gostilna išče bo postregla s številnimi novostmi. Šov bo letos vodil Boštjan Romih, gostilno so premaknili v BTC v Ljubljano - kuhalo se bo nasproti  Koloseja - sedaj pa je POP TV še potrdil, da bodo zamenjali vse komentatorje.

Lani smo v tej vlogi lahko videli kuharskega mojstra Marka Pavčnika, pisatelja Žigo Gombača in manekenko Iryno Osypenko, ki nam je po koncu lanskega šova povedala, da bi z veseljem še enkrat sedla na komentatorski kavč. "Najlepše zame je bil vedno trenutek, ko sem vstopila v studio in zagledala ljudi. Ta adrenalin je neka neopisljivega. Zelo se uživala v komentiranju, zato se priporočam za naprej,“ je dejala.

"Bilo je nepozabno“

Žiga Gombač pa je za Žurnal24 povedal, da bi z veseljem še kdaj sodeloval pri takšnem projektu, saj je "super delati z ljudmi, ki obvladajo svoj posel do potankosti, in poskrbijo, da se pred kamerami vselej počutiš brezskrbno in domače“. "Lanskoletno komentiranje je bilo nepozabno. V pozitivnem smislu, seveda. Spoznal sem veliko krasnih ljudi in naučil sem se veliko novih stvari. Stvari, ki mi še danes koristijo v vsakdanjem življenju. Tudi v kuhinji,“ še pravi Žiga, ki ima sicer polne roke dela, a bi si, kot pravi, za Gostilno vzel čas. "Z ekipo, ki pripravlja šov, smo se pred dnevi slišali in obvestili so me, da bodo zadeve v oddaji precej prenovili. Lokacijo, voditelja, komentatorje ... Držim pesti, da jim tudi ta sezona uspe, kot so si jo zastavili.“

Kdo jih bo zamenjal, naj bi bilo znano prihodnji teden, po naših informacijah pa naj bi letošnjo oddajo komentiralo več oseb, kot v preteklih sezonah.

POP TV je sicer vsako leto spremenil vsaj enega od treh komentatorjev. Prvo sezono so komentirali gostinec Mišo Stevanovič, strokovnjakinja za jogo in superživila Savina Atai in Angelca Likovič. V drugi sezoni pa je Likovičevo zamenjal kuhar Marko Pavčnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.