Magazin > Film & Glasba & TV
2350 ogledov

POP TV izbral te mlade fante, kakšna čast!

polkaholiki
Polkaholikom padla sekira v med!

Fantje iz skupine Polkaholiki so pozdravili poletje z novo, energično in poletno skladbo, ki nosi pozitivno sporočilo in naslov Sekirca v med. V pesmi namreč opisujejo, kako se ti spremeni življenje, ko srečaš osebo, ki ti obrne svet na glavo in kako srečen in bogat si, ko si zaljubljen, in si želiš, da bi trajal tak občutek za vse čase.

O tem, ali je fantom že padla sekirca v med, ali pa še vedno letajo iz cveta na cvet, pa se fantje hudomušno nasmejijo in pravijo, da so vedno zaljubljeni. 

V njihovo pesem se bodo zagotovo zaljubili tudi gledalci POP TV. Je namreč naslovna pesem nove slovenske originalne serije Sekirca v med, ki bo kmalu prišla na male ekrane. Serija Najini mostovi je namreč že dočakala zadnji del. 

Dogajanje je tokrat postavljeno v osrčje Kamnika, kjer družini Hribar z dobitno jackpot kombinacijo pade sekirca v med. Se bo njihovo življenje zaradi milijonov spremenilo na boljše ali slabše?
 
Nova serija bo obarvana z lahkotnim in humornim pridihom, s slikovitimi liki in razgibanimi situacijami. Kot rdeča nit se bodo vseskozi prepletali medsosedski odnosi, družinski spori in raznolik jezik več generacij. Zakonca Hribar, ki ju upodabljata izjemna  Jožef Ropoša in Mojca Funkl, imata v seriji odlično kemijo in občutek za komedijo. Njune otroke Špelo, Anjo in Luko upodabljajo mladi upi slovenske igre Mila Peršin, Lea Cok in Luka Bokšan. V izvrstni slovenski komediji seveda ne gre brez dobrih sosedov, ob boku Hribarjevih stoji hiša Paulitchev, v vlogo glave družine, Rozike, je stopila legenda slovenske igre, z Borštnikovim prstanom nagrajena Jožica Avbelj, v liku njene hčerke Diane in vnuka Matthiasa pa bomo spremljali Barbaro Medvešček in Matevža Müllerja
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.