Magazin > Film & Glasba & TV
209 ogledov

POP TV: Kaj se dogaja z napovedanimi oddajami?

ljubezen po domače Žurnal24 main
POP TV se je pohvalil s svojimi jesenski oddajami, med katerimi pa ni treh napovedanih projektov.

Zlata jama komercialne televizije je oddaja Slovenija ima talent. Vsako nedeljo jo v povprečju gleda kar 65 odstotkov vseh gledalcev v starostni skupini od 18 do 54 let.

Med paradnimi konji sta tudi serija Usodno vino in Dan najlepših sanj. "Prva izbira gledalcev ob ponedeljkih zvečer je oddaja Dan najlepših sanj. Že tretja sezona to jesen v povprečju dosega 9,1 odstotno gledanost (37-odstotni delež gledalcev v živo),“ so sporočili s POP TV, kjer so zadovoljni tudi z gledanostjo novega resničnostnega šova Survivor, ki v povprečju dosega 7,6-odstotno gledanost (32-odstotni delež gledalcev v živo ).

Kaj pa se dogaja z oddajami Zvezde plešejo, Hipnoza: Dobra zabava in Ljubezen po domače.

Oddajo, v kateri bodo hipnotizirali gledalce, so napovedali februarja, na sporedu pa bi morala biti že spomladi. Po naših informacijah je imela televizija težave pri iskanju prostovoljcev ...

O resničnostnem šovu Ljubezen po domače smo pisali celo poletje. Prvi del je dočakal več ponovitev, na ostale epizode, ki naj bi jih začeli predvajati v drugi polovici septembra, pa še vedno čakamo.

Aprila pa smo se razveselili vesti, da bomo spet gledali šov Zvezde plešejo. ''Kmalu se bomo lotili še enega popolnoma novega projekta pri nas, ki je v svetu že sinonim za vrhunsko zabavo in spektakularne plesne nastope. Gre za še en zelo zahteven produkcijski izziv in prepričani smo, da bomo z našo vrhunsko in izkušeno ekipo pokazali, da zmoremo in gledalcem pričarali nepozaben šov,“ je takrat sporočil Branko Čakarmiš, programski direktor PRO PLUS. Je bil ta produkcijski izziv pretežek?

Brez skrbi ...

''Oddaje Hipnoza, Ljubezen po domače in Zvezde plešejo prihajajo na televizijske zaslone, točnih terminov žal še nimamo. Ta trenutek je na sporedu namreč veliko oddaj in novosti, ki so jih gledalci sprejeli z navdušenjem. In ker bi radi omenjene oddaje umestili v najbolj primerne termine, bodo morali gledali na datume še malce počakati. Odzivi na vse tri oddaje so že zdaj odlični in ker jih gledalci že nestrpno pričakujejo jih bomo seveda, takoj ko bo mogoče, o začetkih tudi obvestili,'' so nas potolažili na POP TV.

Dan za varen avto

Komentarjev 3
  • Vesoljec 19:19 05.oktober 2016.

    Naj raje vrnejo 'Takle mamo'.

  • smejka 09:15 05.oktober 2016.

    Se popolnoma strinjam.Ne vem pa od kdaj upoštevajo mnenja gledalcev....glede na videno, bi rekla da teh besed niti ne poznajo.

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:53 05.oktober 2016.

    Hvala bogu, da jih ni. Dovolj je poneumljanja ljudi s temi kvazi realističnimi šovi, s tragičnimi zgodbami, bednimi tekmovanji, obrekovanji, seksualnimi škandali, kletvicami..... Kje so tisti časi, ko smo gledali "Bolnišnico na koncu mesta"?