Magazin > Film & Glasba & TV
131 ogledov

Pro Plus predstavil pomladno shemo

Pro Plus Pro Plus
Pro Plus bo spomladi gledalce lovil s petimi novostmi.

POP TV je razkril spomladansko programsko shemo, ki bo polna novosti.

kaj se tukaj dogaja | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2

Videli bomo kar pet novih oddaj, med drugim tudi Kaj se tukaj dogaja? Štirje popolni tujci bodo morali na odru združiti svoje moči in skupaj opraviti več preprostih izzivov, ki jim lahko prinesejo bogato denarno nagrado. A izzivi ne bodo tako preprosti, kajti tekmovalce bo hipnotiziral najboljši slovenski hipnotizer. "Preproste naloge se bodo izkazale za mnogo težje, saj se bodo hipnotizirani tekmovalci ob določenih sprožilcih začeli nenavadno obnašati. Tako se bodo znašli v mnogih komičnih situacijah, ki bodo gledalce zagotovo nasmejale do solz.“

moja mama kuha bolje | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2

Na sporedu bo tudi Moja mama kuha bolje! V novi kuharski oddaji bodo iskali mamo, ki je najboljša kuharica. Vendar tokrat ne bodo kuhale mame, ampak njihovi otroci! Hčerke in sinovi, ki so prepričani, da so recepti njihovih mam najboljši, bodo morali sami poprijeti za kuhalnico in pripraviti najljubšo jed svoje mame. A ko se mati znajde za kuharskim pultom, se čas začne hitreje odštevati! Zmagovalni par osvoji bogato nagrado in se uvrsti v naslednji krog tekmovanja.

bitka parov | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2

Videli bomo tudi šov Bitka parov, v katerem se bo več parov vselilo v luksuzno vilo, kjer se bo njihovo razmerje znašlo na preizkušnji. Številni izzivi bodo do meja zmogljivosti preizkusili njihovo medsebojno zaupanje in povezanost. Pari bodo z opravljenimi nalogami odločali o svojem obstoju v tekmovanju, temperaturo pa bodo dvignile tudi visoke stave. Na dan bodo privrele solze, ljubosumje, jeza in tekmovalnost, saj se bodo pari potegovali za bogato nagrado in le en par lahko postane zmagovalec.

takle mamo | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2

Spomladi na male zaslone prihaja nova igrana zabavna serija Takle mamo, ki jo pripravljamo po predlogi televizijske uspešnice  Scenes de Menages. V glavnih vlogah nastopajo trije povsem različni pari v različnih obdobjih življenja, ki se vsakdanjih opravil in težav lotevajo, kakopak, vsak drugače. Na malih ekranih kot odrskih deskah je ta uspešnica vedno našla pot v srca svojih gledalcev, saj je prav vsak lahko v katerem od likov prepoznal delček sebe. Kmalu boste ta delček sebe na POP TV lahko prepoznali tudi vi!

dobro delo | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2

Pro Plus napoveduje tudi oddajo Dobro delo. Marsikdo si želi prenoviti dom, pa si tega ne more privoščiti, ker za to nima dovolj finančnih sredstev. Spet drugi nimajo idej, kako stanovanje osvežiti, polepšati in družini omogočiti prijetno bivanje v novi podobi starega doma. V oddaji Prenova doma bomo z ekipo profesionalcev in sponzorjev izbrani družini v stiski pripeljali v dom barve in upanje.

Na sporedu ostajajo …

Poleg omenjenih oddaj pa bomo spomladi spet gledali Znan obraz ima svoj glas, Dan najlepših sanj, serijo Usodno vino, resničnostni šov Big Brother, kuharski šov MasterChef Slovenija, Polona ga žge, Vrtinčkanje in Preverjeno.

Komentarjev 1
  • fritolin 17:25 14.december 2015.

    Bravo, dajte karkoli samo da mi ni treba gledat vec tega Fahrudina in yugokmetije....