Magazin > Film & Glasba & TV
50 ogledov

Pop TV o razlogu za menjavo Kastelica in Lončinove

Slovenija ima talent POP-TV-2
V žiriji šova Slovenija ima talent je zapihal nov veter. Vprašali smo, zakaj.

Včeraj je odjeknila novica, da v žiriji šova Slovenija ima talent ne bo več Lucienne Lončina in Braneta Kastelica, ki sta pri oddaji sodelovala že od samega začetka.

Pri naši največji komercialni televiziji smo se pozanimali, zakaj so se odločili razbiti trojico, ki jo je poleg omenjenih dveh sestavljal še Branko Čakarmiš, ki pa ostaja iskalec talentov.

"V tretjo sezono šova Slovenija ima talent smo želeli vpeljati novo svežino. Tako smo sestavili strokovno in vsestransko žirijo, v kateri imamo tudi odlično poznavalko in izvajalko iz plesnih voda Ano Klašnja. Damjan Damjanovič se je kot zmagovalec med žiranti izkazal že v pevskem šovu X Factor. Trojica Klašnja, Damjanovič in Čakarmiš tako združuje dragocena znanja iz sveta glasbe, plesa in šovbiznisa ter sestavlja najbolj izkušeno žirijo doslej," so sporočili s Pop TV.

Iskanje talentov se je sicer že začelo, z novo žirijo pa se bodo srečali čez nekaj tednov.

Komentarjev 2
  • erikkk 17:25 18.januar 2013.

    Žal ne vidim nobene svežine...Definitivno so mi bili prejšni voditelji IN..Tole kar so pa sedaj zbrali pa je negledanja vredno ...

  • mph 15:51 18.januar 2013.

    Kar zadeva mene bi že zdaj rekel, da so naredili katastrofalno napako. Drugo zaporedoma. Izgubili so moment in bi raje nadaljevali še par let serijo, da ne pa, da so jo probali zamenjati s faliranim Faktorjem. Že zdaj lahko rečem, ...prikaži več da me ne zanima več dosti.