Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Pop TV razkril svoje pomladne skrivnosti

Ana Marija Mitič
1/14
Pro Plus
Naša največja komercialna televizija Pop TV je danes predstavila spomladansko programsko shemo in razkrila tudi, kdo bo vodil novo sezono resničnostnih šovov, ki na male zaslone prihajajo že prihodnji mesec.

S pomladjo na našo največjo komercialno televizijo Pop TV prihaja nova sezona resničnostnih šovov, nekaterih celo povsem novih. Zagotovo je med najbolj pričakovanimi Big Brother, ki ga bo, kot smo predvideli, vodila igriva in nadvse temperamentna Ana Marija Mitič. Ta bo tako le stopila na mesto Nine Osenar, vendar je ta izziv nikakor ne skrbi: "Kljub temu, da sva obe temnolasi in energični, mislim, da tu ni nekih zelo velikih paralel, tako da bom na svoj način poskrbela za veliko zabave in nepredvidljivosti v šovu Big Brother," je povedala simpatična novopečena voditeljica in namignila, da bo v studiu poleg gledalcev in tekmovalcev nemara kar sama:"Nagibamo se k temu, da komentatorjev celo ne bi bilo. Večja vloga bo tako pripadla samemu šovu, samim tekmovalcem in seveda tudi moji vlogi samega povezovalca oziroma voditelja, ki bo moral te vsebine in iskrice, ki se bodo zgodile, na kul in pronicljiv način predati naprej gledalcem." Big Brother se torej vrača v domove gledalcev, prvič bo na sporedu 6. marca na kanalu A, ko bomo spoznali tudi stanovalce, ki se bodo potegovali za 50.000 evrov.

Za romantike in gurmane
Med gledalci pa bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji romantike in porok ter kuhanja, pa tudi tisti z neuresničenimi željami. Dan najlepših sanj, šov, v katerem bodo izpolnjevali želje, bo vodil Peter Poles, ki bo od marca vsak ponedeljek na Pop Tv gledalcem uresničeval najbolj skrite želje.  Med programskimi novostmi sta tudi Popolna poroka in Master Chef, sicer v svetu izjemno znana in priljubljena oddaja. V njej se bodo spomladi tudi pri nas pomerili najboljši ljubiteljski kuharji, kdo pa bo zasedel stolčke treh znanih kuharjev še ni znano, saj vse do 26. februarja še potekajo prijave za sodelovanje.

Boštjan Romih bo v družbi občinstvu za zdaj neznane lepotice Tare Zupančič vodil romantično oddajo Popolna poroka, v kateri bodo najboljšemu od šestih tekmovalnih parov uresniičili željo in organizirali sanjsko poroko. Oddaja bo na sporedu vsako soboto ob 20. uri, prvič že 21. februarja.

Spet se bo pelo in vrtnarilo
Pisali smo že, da je oddaja Znan obraz ima svoj glas zdaj dobila tudi nadaljevanje. Druga sezona najbolj pozitivne oddaje na male zaslone prihaja 1. marca in bo na sporedu 12 nedelj zapored. V oddaji, ki jo bo vodil Denis Avdič, bodo s svojimi spektakularnimi nastopi tekmovali Žana Povše Salobir, Kataya, Vesna Zornik, Nuška Drašček, Klemen Bunderla, Simon Vadnjal, Tim Kores – Kori in Frenk Nova. Glasna bo tudi žirija v postavi Tanje Ribič, Irene Yebuah Tiran in Gojmirja Lešnjaka Gojca.

Nekaj dni pozneje se na Pop TV vratača tudi Metka in Tina Ternjak, ki bosta naši glavni pomočnici pri okopavanju vrtička. Prvi del nove sezone oddaje Vrtičkanje bo na sporedu 15. marca ob 18:25.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.