Magazin > Film & Glasba & TV
4463 ogledov

POP TV stavi na njen glas

klara jazbec Promocijski material
Prva Slovenka s spotom, v katerem je tudi Brad Pitt.

Klaro Jazbec poznamo kot polfinalistko oddaje Je Bella Cesta, ki jo je leta 2013 vodil Klemen Slakonja. Kasneje je nastopila tudi na odru oddaje Slovenija ima talent, kjer se je predstavila s prvo lastno skladbo MilIjon in ena. Prav ta skladba pa je mlado izvajalko postavila na glasbeni zemljevid, saj je bila v letu 2017 druga najbolj predvajana skladba leta. Tokrat Klara predstavlja pesem Vse se lahko zgodi, ki ima zelo romantično besedilo. Ima koga v mislih, kadar jo prepeva? "Seveda imam nekoga v mislih, tako kot si želim, da bi ga imel vsak, ki posluša to pesem in se z njo poistoveti, jo začuti. Jaz zagotovo ob tej pesmi mislim na fanta, Grega,“ je za Žurnal24 povedala mladenka, ki v New Yorku pripravlja svoj prvi album.

"V ZDA sem odpotovala lanskega decembra na povabilo zelo uspešnega producenta. Tako sem večino decembra preživela v njegovem studiu v Brooklynu, kjer smo napisali in posneli štiri nove pesmi. V New Yorku se je veliko dogajalo. Zame je bilo že to posebno, da sem dobila priložnost odpotovati tja in ustvarjati novo glasbo. To je bila moja prva pot čez lužo. Za ogled mesta nisem imela skoraj nič časa, saj sem bila čez dan v glavnem v studiu. Na dan, ko sem imela prosto, sem se želela povzpeti na Empire State Building, a je bila taka megla, da je bila razgledna ploščad zaprta. Se pravi, da imam razlog, da se v New York še vrnem,“ nam je zaupala Klara, ki je zaključila prvi letni tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi.

Ta pesem je sicer tudi del nove grafične podobe POP TV. "Avtorja glasbe Tamir Gostiša in Tadej Košir sta iskala primeren vokal, ki bi se podal njuni pesmi, ki so jo izbrali za naslovno pesem kampanje Pop TV-ja. Tako sem po dveh dneh dopusta dobila klic, če se lahko vrnem v Slovenijo in posnamem skladbo. Ker mi je bila pesem zelo všeč, nisem oklevala niti sekundo. Zdaj se šalimo, da sem prva Slovenka, ki ima video, v katerem nastopa Brad Pitt (smeh).“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.