Magazin > Film & Glasba & TV
31544 ogledov

POP TV zapušča tudi ta znani obraz, slovo ni enostavno

bine volčič POP TV
Eden od sodnikov se poslavlja.

Pred nami je snemanje nove, že 10. sezone najbolj priljubljenega kuharskega šova, MasterChef Slovenije.  V preteklih devetih letih, 274 snemalnih dneh, več kot 1000 padlih klapah je bilo neskončno objemov veselja, poskakovanja po stopnicah na balkon zmagovalcev, bilo pa je tudi veliko solza. Razočaranj in sreče. 

V prvih treh sezonah so jedi ocenjevali Alma, Luka in Karim, zadnjih šest sezon so tekmovalce spodbujali, jim svetovali in jih ocenjevali Luka, Karim in Bine. Sedaj nas čaka nova sprememba. Po šestih sezonah in 165 posnetih oddajah Bine namreč zapušča mesto sodnika. "Letos poleti sva z ženo Katarino začela na Goričkem na polno kulinarično razvajati goste in zato bo morala moja televizijska duša dati prednost najinemu Posestvu Monstera. Žal sočasno snemanje oddaje MasterChef Slovenije tudi zaradi oddaljenosti ni mogoče, saj se že od srede v kuhinji pripravljamo na prihajajoči 'Vikend oddih' ali na kuharske dogodke 4x4. Ker se po šestih sezonah snemanja ni enostavno posloviti, me kar malo stiska in bom zagotovo zelo pogrešal somentorja Luko in Karima, pa tudi kamere in celoten televizijski adrenalin.  Bom pa sedaj imel čas spremljati oddajo. Prav zanima me, kakšni bodo letošnji tekmovalci in prepričan sem, da jih za štedilniki MasterChef kuhinje čakajo zanimivi izzivi. Želim jim vrhunsko 10. sezono – naj zmaga najboljši!" je povedal Bine. 
 

Komentarjev 5
  • Ender3 17:54 28.september 2023.

    In koliko je še takšnih Binetov, ki pa jih POP greznica ne omenja. Vedno bolj neznosno stanje se dogaja po medijih. Iz javne Rtv jih z rešilci odvažajo direktno na urgenco. Morda nova tema za Eriko in Tarčo sedaj, ko ...prikaži več so bolj politično uravnoteženi..

  • karksenja 16:00 28.september 2023.

    Vsaka malenkost iz TV ekranov ima vašo pozornost... Ampak očitno niste sposobni omeniti svetovnega Guinessovega rekorda, ki ga je dosegel Boris Tomašič in Nova24TV...