Magazin > Film & Glasba & TV
86 ogledov

Pop zvezde Evropske prestolnice kulture

The Prodigy Arhiv skupine
Programski direktor zavoda Maribor 2012 Mitja Čander napoveduje koncert svetovnih zvezd. Pravi, da se z The Chemical Brothers in The Prodigy še pogajajo za ceno.

“Dogovarjamo se še za koncert skupine The Prodigy ali pa The Chemical Brothers. Uskladiti moramo še datume in se pogoditi za ceno,” napoveduje Mitja Čander, programski direktor zavoda Maribor 2012. Kdaj in kje naj bi bil eden izmed koncertov na sporedu, pa še ni znano.

Veliki koncert DJ Umeka
Evropska prestolnica kulture (EPK) 2012, ki bo prihodnje leto potekala v Mariboru in partnerskih mestih, obljublja tudi nekaj koncertov svetovnih glasbenih zvezd. V programu, ki so ga na Mariboru 2012 včeraj predstavili javnosti, med drugim obljubljajo velik koncert na Trgu Leona Štuklja 8. maja z DJ Umekom in mariborskimi simfoniki, Collegium Clubbing skozi vse leto napoveduje glasbene zvezde s področja elektronske glasbe, 21. marca pa se obeta gala koncert Tommyja Emmanuela, Stochela Rosenberga in Vladka Stefanovskega.

Možen naj bi bil abonma
Celoten program EPK sicer obsega 412 projektov v skupni vrednosti 16,5 milijona evrov, od katerih jih bo 283 izvedenih v Mariboru ter 103 v Velenju, Murski Soboti, Novem mestu, Slovenj Gradcu in na Ptuju. Za katere koncerte in predstave bodo potrebne vstopnice, v zavodu za zdaj ne vedo. Neuradno naj bi razmišljali celo o letnem abonmaju za vse plačljive 
prireditve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.