Magazin > Film & Glasba & TV
76 ogledov

Poredna Ksenija prva zapustila hišo

ksenija voyo.si
Plavolasa Ksenija je prva zapustila hišo Big Brother in ob tem tudi potočila nekaj solz ter povedala, da sta z Markom le prijatelja.

Ksenija je prva zares zapustila hišo Big Brother. Očitno se gledalcem resničnostnega šova ni priljubila s svojim nastopom. Plavolaska je šov zelo popestrila, saj je bila ena redkih, ki je ni bilo sram pokazati malo več kože, temperamenta, plesa …

Ksenijo si bomo gledalci najbolj zapomnili po večeru, ko je Nina praznovala rojstni dan. Takrat je namreč zapeljivo plesala, se med plesom samozavestno drgnila ob Sebastjana, ob koncu zabave pa se je pod rjuhami najbolj »zabavala« z Markom. Čeprav Marko in plavolaska še vedno trdita, da seksa ni bilo, je njuna sramežljivost ob tej temi kazala na to, da se pod odejo nista le »igrala«, tako kot trdita.

Ksenija je v studiu ob vprašanju, kaj se plete med njima z Markom povedala, da je nogometaš »zlat fant in da sta le prijatelja«. Ogledala si je tudi skrajšano različico zadnjih dveh tednov in svojih utrinkov v hiši. V izseku je videla, da jo je Darja označila za nestabilno osebi, kar jo je očitno šokiralo.

Stanovalci pa niso imeli časa žalovati za Ksenijo saj se jim je hitro po njenem odhodu v hiši pridružila Tina, ki se je odločila, da je čas, da zapusti elitni del hiše in da spozna vse ostale stanovalce hiše.

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:38 21.marec 2015.

    Ona je vedno ene scene delala tko da mi je bla kul za šov. mislm sj ni slab človk sam mal bl odprta je k večina Slovencev..in očitno je blo to preveč. Različnost je men ravno najbolj zanimiva.

  • BOAP999 14:15 21.marec 2015.

    No pa je padla gledanost BB. zej je itak brezveze gledat