Magazin > Film & Glasba & TV
11675 ogledov

Poroka na 1. pogled: Mama mia, nevestina izjava o jeziku napoveduje vročo noč

poroka na prvi pogled Planet TV
Imamo prvi par druge sezone.

poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV
Včeraj so na Planet TV zavrteli prvi del romantičnega šova Poroka na prvi pogled, ki jo bomo odslej lahko spremljali od nedelje do torka ob 21. uri, v sredo ob isti uri pa bo na sporedu komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled.

Dobili smo prvi poročni par - Jasmino in Aleša. Jasmina je mamica dveh najstniških hčera in že nekaj let samska. Pravi, da daje vtis močne ženske, a je v resnici zelo nežna dušica. S svojo družino že 15 let ni v stikih, je razkrila, z možem, ki dela v vojski, pa sta se razšla dva meseca po rojstvu hčerke. Sprva sta se zelo dobro razumela, nato pa je zanosila, on pa je odšel na šestmesečno misijo na Kosovo. Ko je rodila, je prišel za tri dni domov, ko se je Jasmina vrnila iz porodnišnice, pa je moral spet v tujino. Vrnil se je, ko je bil otrok star že dva meseca. "Že prvi dan je počilo. Začutila sem, da to ni to in sem se odločila, da grem," je povedala Jasmina, ki je tudi potarnala, da še nikoli ni bila noro zaljubljena in da ne ve, kaj je romantika. Ji bo Aleš pokazal pravo mero nežnosti?

Jasmini je tudi spolnost zelo pomembna. "S pravo osebo naj bo seksa čim več," je dejala 46-letnica, ki si je izbrala črno poročno obleko, posuto z bleščicami. Še preden je videla svojega drugega moža, pa je Jasmina napovedovala vročo noč - če bo Aleš dovolj pogumen. "Upam, da bo moj bodoči ženin dovolj pogumen, da mi bo zvečer, ko bo šla dol obleka, ki pušča bleščice, te z jezikom dol spravil." 

Se veselimo drugega dela ...

Komentarjev 2
  • Pierre 12:39 13.februar 2023.

    Kaj pa če ne bo z jezikom nič lizal?

  • bi_ba 08:34 13.februar 2023.

    Ta dva nista za skupaj, niti malo.