Magazin > Film & Glasba & TV
16246 ogledov

Poroka na prvi pogled: Možu priznala, da ji je všeč nekdo drug

poroka na prvi pogled, Matic Korošec, Katja Steblovnik Planet TV
Začetek zakona je tudi pri Maticu in Katji težak ...

V ljubezenski eksperiment sta kot šesti par vstopila Katja in Matic in najprej se je zdelo, da bi med njima lahko preskočila iskrica, a se je njun odnos že na medenih tednih močno ohladil. Vse se je začelo že prvo noč, ko Katja z Maticem ni želela spati v isti sobi.

Naslednji dan sta si morala ogledati ostale tekmovalce in jih razvrstiti po privlačnosti. Katji je takoj v oči padel Marko"Najboljše za na konec. Zbrala sem ga zaradi njegovega pogleda, ker meni ta pogled res naredi 'ful'. Res me pritegne," je povedala lepotica, Matic pa jo je vprašal, ali bi njen obrambni zid ob Marku popustil. "Po mojem, da bi. Glede na to, kar vidim. Možno, da bi preplezal ta zid oziroma bi ga kar podrl," je odgovorila. 

Matica njene besede niso zmotile. Pravi, da je, če upošteva le fotografije, precej nad nivojem ostalih ženinov. "Obnaša se pokroviteljsko. 'Če se boš dovolj potrudil in prebil zid, boš lahko z mano.' Ko se naju postavi drug ob drugega, bi rekel, da je ravno nasprotno. Izpade, kot da je ona tombola zame, v resnici sem jaz tombola zanjo," je še dodal in potarnal, da Katja še ni pohvalila njegove športne postave.

Da Katji mišice očitno res nič ne pomenijo, je bilo jasno, ko je Matica videla v kopalkah in izustila, da ji ni najbolj všeč. 

Komentarjev 2
  • Avatar lopov
    lopov 16:57 27.marec 2024.

    Magarca z polmeternim črcom bi jo pritegnil

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:41 27.marec 2024.

    In spet so strokovnjaki brcnili v temo