Magazin > Film & Glasba & TV
34820 ogledov

Poroka na 1. pogled: Tako se je ženin odzval na nevestino znamenje na obrazu

poroka na prvi pogled, tina Planet TV
Nevesta se je znebila ličil in pokazala, s čim živi že celo življenje.

Drugi par, ki si je pred Planetovimi kamerami v šovu Poroka na prvi pogled obljubil zvestobo do groba, sta sestavljala Blaž in Tina. Sicer se je med njima takoj razvila simpatija, vročih poljubov, takšnih, ki sta si jih izmenjala Aleš in Jasmina, pa tokrat ni bilo.

Med poročno zabavo se je k ženinu usedla Tinina mama in ga prosila, naj bo potrpežljiv. Povedala mu je, da je njena hči sicer zelo prijazna, ampak ji v življenju ni bilo vedno postlano z rožicami. Na obrazu ima namreč ognjeno znamenje.

Ko sta bila sama, je Blaž svojo ženo vprašal, kaj to pomeni. Tina mu je znamenje pokazala. "Ko sem zagledal znamenje, sem se vprašal, ali se je morda opekla ali ... kot bi neka izkušnja pustila to znamenje in da ni prirojeno," je Blaž pokomentiral Tini obraz. Vprašal jo je, ali je to znamenje težko sprejela. "Zelo težko ga je bilo sprejeti. Velikokrat se vprašaš, zakaj jaz," je odgovorila in dodala, da moraš določene stvari sprejeti, sicer ne bi bil to, kar si. "Točno to. Na koncu te to naredi najbolj posebno," ji je pritrdil njen novopečeni mož, ki se je mladenki zahvalil, da je to skrivnost delila z njim. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.