Magazin > Film & Glasba & TV
4214 ogledov

Poroka na prvi pogled: Mož izginil, žena pravi, da dramatizira

poroka na prvi pogled, sara aras Planet TV
Sara je bila šokirana.

Na drugem snidenju s strokovnjaki je bil najbolj glasen Marko, ki je še pred prihodom povedal, da bo Sara sedaj videla, kako rešuje zadeve, ki jih želi rešiti ... Slabo, lahko iskreno rečemo. Sara je tako šele pred strokovnjaki izvedela, da Marko ni zadovoljen. 

Poudaril je, da se šov imenuje Poroka na prvi pogled in ne prijatelji na prvi pogled in vse - v bistvu pa je opazka letela na ženske - pozval, naj bodo bolj sproščeni. Sara je bila zelo presenečena in je izjavila, da njen soprog očitno želi povzročiti dramo. Najbolj jo je zmotilo to, da ji kritik ni povedal na samem, ampak pred občinstvom. 

Lepotica je želela stvari razčistiti na štiri oči, a Marko je bil bolj kot ne nekooperativen. Očital ji je, da igra in poudaril, da on ni poskusni zajček.

Slaba volja se je nadaljevala tudi naslednji dan. "Toliko o tem, da me Marko želi spoznati. Zakaj mu niti približno ne verjamem ... Premik se je zgodil kar naenkrat. Trenutno je čisto druga oseba. Sploh ga ni. /.../ Ne vidim, kako bi to lahko delovalo. Poleg tega imam zdaj čas in kaj se je zgodilo ... Takoj je šel, namesto da bi se spoznavala. Verjamem, da je to zgolj za voljo dramatičnosti," je povedala.

Ko se je Marko vrnil domov, sta opravila nalogo, ki so jima jo naložili strokovnjaki. Opisati sta morala partnerjeve dobre in slabe lastnosti. Medtem ko je Sara naštela nekaj konkretnih lastnosti, se je Marko na igro odzval nadvse otročje. Našel je le dve dobri ženini lastnosti - da ima rada živali in da ima lepe čevlje. Kot slabo je navedel to, da ne mara čebule ...

"Vedno obstaja neko upanje, da bo bolje, zato sem še tukaj. Ne ukvarjam pa se s tem, kakšna je verjetnost," je po nalogi povedala razočarana svetlolaska.

 

 

Komentarjev 1
  • Grof 09:27 04.april 2024.

    Maročane poznam, njihovo kulturo, življenje, so prijazni zanesljivi in takega fanta bi našli v azilnem domu na Viču, ne pa tega primitivnega preoptentneža, čefurja, smrad od smrada, marš čez Kolpo