Magazin > Film & Glasba & TV
3282 ogledov

Poroka na prvi pogled: Pod mizo otipavala moža druge

poroka na prvi pogled, jerneja Ropas, marko milosavljević Planet TV
Strokovnjaki Planetovega ljubezenskega eksperimenta ogorčeni.

poroka na prvi pogled, jerneja Ropas, marko milosavljević | Avtor: Planet TV Planet TV
Pari šova Poroka na prvi pogled so se zbrali na novi večerji in Planetov strokovnjak Tim Strnad je bil iz sebe, ko je videl, kako so se zakonci posedli. Marko se je udobno namestil k Jerneji, ki je poročena s Kristijanom, ta pa se je usedel k Markovi ženi Sari.

Marko in Jerneja sta jasno povedala, da eksperimenta ne želita nadaljevati s svojima zakoncema, ampak drug z drugim. "Iz spoštovanja do preteklih partnerjev še vedno drživa distanco," je povedala Jerneja, ki je na to distanco hitro pozabila. Kamera je namreč ujela, kako je Sarinega moža božala pod mizo.

Tega Kristijan ni opazil, je pa videl, da sta si Jerneja in Marko že precej "domača". "Glede na to, da sta se začela hitro dotikati, sta se morda že prej dotikala," je posumil.

"Pari so se odločili, da bodo šli v iste vzorce, kot so jih sprejemali celo življenje. Poslušali so svoje srce, svoja čustva in na podlagi čustev sprejemali odločitve," je bil razočaran psiholog Tim, ki je poudaril, da je bistvo eksperimenta učenje dela na odnosu. Para je postrani gledala tudi Špela Gornik, ki je poudarila, da živimo v svetu, ko se nihče zares ne potrudi in sanjamo o nedosegljivem.

 

Komentarjev 3