Magazin > Film & Glasba & TV
3120 ogledov

Poroka na prvi pogled: Ta kandidat klical drugo, ko je bila ta pri njegovi ženi!

poroka na prvi pogled, irena, andrej, katja Planet TV
Pred vsemi je soočila moža.

Šov Poroka na prvi pogled se počasi približuje koncu. Kot kaže, se bo srečno končal za dva para, Jernejo in Marka ter Marjetko in Rudija. Med Ireno in Andrejem pa je bilo na koncu šova bolj napeto kot kadarkoli prej. 47-letnica je že pretekli teden opazila, da Andrej Katji posveča malo preveč pozornosti. V pogovoru s Katjo je dobila potrditev. Katja ji je celo zaupala, da ji Andrej piše po Facebooku.

Irena je na zadnji večerji parov moža soočila. "Katji nikoli nisem namenil dotika. Veliko sem se z njo pogovarjal, podružila sva se tudi, bližnjih stikov pa ni bilo," ji je odgovoril Andrej. "Kaj pa praviš na to, da sem bila zraven, ko si jo poklical prek videoklica, ko si se vračal domov in mi tega niti sporočil nisi?" je nadaljevala Irena. Andrej se je branil, da jo je z njegovim telefonom poklical Miha, kar je ta tudi priznal. Ireno je nato zanimalo, zakaj je Katjo prosil, naj ji tega ne pove. "Da ne bi zganjala ljubosumja, kot ga zganjaš sedaj," ji je odgovoril in priznal, da mu je Katja všeč. "Da sva imela stik, je pa laž," je še pristavil. 

 

Katja in Irena sta se v šovu spoprijateljili, kljub temu je bila Katja tiho, ko se je Andrej branil, in Ireni ni stopila v bran. "Cviknila sem, kako se bo na to odzval Andrej. Zelo sem proti prepirom," je povedala uredniku oddaje.

Več sledi v današnjem delu...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.