Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Posel bo v svoje roke vzel Mali šef

Mali šef Blitz
Ustvarjalci zabavnih animacij Madagaskar in Megaum predstavljajo komično zgodbo o 7-letnem Timu, katerega življenje na glavo obrne novi bratec.

Čeprav starši ne opazijo ničesar nenavadnega, se čudaški dojenček zdi Timu ves čas sumljiv in nekega večera res odkrije, da bratec lahko govori, hodi in snuje nenavadne načrte. Mali šef mu razloži, da morata skupaj ustaviti zlobneža Francisa, ki želi človeštvu ukrasti ljubezen. Da bi starše in svet rešila pred temačno prihodnostjo, brata združita moči in s pomočjo brezmejnega otroškega kaosa poskrbita za nepozabno pustolovščino.

Poleg široke komične note sta srčnost zgodbe in neovrgljiva očarljivost likov pritegnila tudi producentko Ramsey Naito: "Zgodba odseva moje lastno življenje. Moj starejši sin je imel sedem let, ko sem rodila najmlajšega, in bil je hudo ljubosumen – natanko tako kot naš glavni junak Tim. Takoj sem se našla v zgodbi o bratih," pove Naitova. "Všeč mi je, da v tem filmu častimo moč otroške domišljije."

Animirano komedijo MALI ŠEF (sinhronizirano) si boste na velikih platnih lahko ogledali predpremierno že za velikonočne praznike, od 15. aprila dalje, tudi v 3D. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.