Magazin > Film & Glasba & TV
114 ogledov

Poškodba v oddaji Moj dragi zmore

Moj dragi zmore
1/5
Planet TV
Danes na Planet TV gledalce čakata že šesta oddaja Moj dragi zmore in prva poškodba tekmovalca.

Iz oddaje v oddajo fantje dokazujejo, kako pogumni so. Pogum je pokazal tudi tekmovalec v šesti oddaji, ki je kljub poškodbi kolena nadaljeval tekmovanje s svojo drago in se boril za osvojitev nagrade deset tisoč evrov. Iz virov blizu Planet TV pa smo slišali namigovanja, da naj bi omenjeni kandidat poškodbo malo zaigral, kar producent oddaje Matjaž Stražišar komentira:

"Ne morem soditi, ali nekdo blefira ali ne. Snemanje smo prekinili za nekaj minut, tekmovalcu ponudili zdravniško pomoč, ki pa jo je odklonil in nadaljeval sodelovanje. To je vse, kar lahko komentiram. Ne zdi se mi pošteno, da sodim o tovrstnih zadevah. Zgodil se je neroden padec, vendar glede na to, da je odklonil pomoč, se mi zdi, da je bilo vse v redu."

Miha končno položil Nino

Nekaj nalog vam razkrivamo vnaprej, da se pred malimi zasloni lahko pripravite in istočasno s tekmovalci v studiu preizkušate svoje sposobnosti doma. Tekmovalce danes čakajo zanimive naloge, med njimi pravilno zapenjanje korzetov, preoblačenje postelje, lovljenje teniških žogic …

Današnja oddaja Moj dragi zmore pa bo gledalcem ostala v spominu tudi po vzkliku voditelja Mihe: "Končno lahko rečem, da sem položil Nino Osenar!" Le kaj se plete med voditeljema?

Komentarjev 4
  • sivka 17:51 11.maj 2013.

    tipično SLO hudobija, malo se zamislite.

  • freansa 14:13 10.maj 2013.

    Ali morda lahko izdate, koliko vam ta nizkokakovostna nova "televizija" plačuje za vse te oglasne članke? To, kar počnete, je naravnost ogabno.

  • Scott 10:40 10.maj 2013.

    Položu, položu in še zdaleč ni edini, pa saj to ve cela Slovenija in še del Hrvaške in BiH.