Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Poškodovani kaskader vstal od mrtvih

Prekrokana noč 2 Žurnal24 main
Kaskader, ki je v Bangkoku skoraj umrl med snemanjem prizora za drugi del filma Prekrokana noč, je čudežno okreval.

Scott McLean je v filmu nastopil kot dvojnik igralca Eda Helmsa. Šlo je za prizor, v katerem Helms skozi okno taksija moli glavo. Nesrečni kaskader je med snemanjem omenjenega prizora z glavo treščil v tovornjak. Z globoko ureznino na desni strani glave ter odprto rano na lobanji so ga odpeljali v bolnišnico.

Prizor, pri katerem je prišlo do nesreče, je prikazan tudi v napovedniku za film. Priče dogodka so bile prepričane, da bo umrl. Le sedem mesecev po grozni nesreči pa se je avstralski igralec pojavil na televiziji. Počasi lahko spet govori, hodi in celo preteče krajše razdalje. Bolnišnične stroške je pokril filmski studio Warner Brothers, ki je bil producent filma.

Scott, ki je nastopil tudi v Matrici in zadnjih serijah Vojna zvezd, zdaj upa, da bi lahko postal kaskaderski koordinator. "Čim prej se želim vrniti na delo," je povedal.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.