Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Postani hollywoodska zvezda!

Če ste upali na kakšen finančni dobiček, boste razočarani. Edina nagrada je namr Žurnal24 main
Le še danes lahko na YouTubu objavite krajši filmček o enem dnevu vašega življenja. Morda se bo prav vaš znašel na velikem platnu filmskega festivala Sundance.

YouTube je v začetku meseca naznanil projekt Življenje v enem dnevu (Life in a Day). Ta bo prikazal številne posnetke, ki jih bodo skozi objektiv ovekovečili ljudje po celem svetu. Tudi vi imate priložnost poslati svoj dan in svoj svet, vendar le še danes.

Projekta sta se lotila producent Ridley Scott (Gladiator) in režiser Kevin Macdonald (Zadnji škotski kralj). Film, v katerem bodo zbrani dnevi nadobudnežev iz celega sveta, bosta ustvarjalca premierno predstavila prihodnje leto na filmskem festivalu Sundance. Če bo vaš posnetek v filmu predvajan kot zadnji, boste imenovani za sorežiserja, 20 sodelujočih pa si bo premiero lahko ogledalo v živo.

Če hočete ujeti še zadnje ure do izteka roka oddaje, hitro v roke kamero in posnemite svoj dan. Pustite domišljiji prosto pot, posnemite kogarkoli, karkoli in kjerkoli. Pa veliko sreče!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.