Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Postanite DJ na Ibizi

DJ Chuckie ukradel šov noremu Jokerju Marko Ocepek
Bi radi zaživeli svoje sanje? Burn studios vam ponuja enkratno priložnost, da postanete hišni DJ v enem izmed vročih klubov na Ibizi. Izkoristite življenjsko priložnost in se prijavite na njihov natečaj.

Imate željo postati mednarodno znani DJ, nastopati pred večtisočglavo množico? Burn studios vam ponuja to priložnost v okviru projekta Residency, ki bo mlade talente povezal v mednarodnem tekmovanju za hišnega DJ-ja v enem od najbolj vročih klubov na Ibizi, pod okriljem največjih imen te veje glasbene industrije, kot so Sasha, Luciano, Jamie Jones in 2manyDJs.

Najboljši trije slovenski DJ-ji se bodo sprva predstavili na dogodku Electronic Carnival v Ljubljani 18. maja, samo eden pa bo srečni zmagovalec iz Slovenije in Hrvaške, ki si bo zagotovil svoje mesto v boju za stalno delo na Ibizi, skupaj z zmagovalci iz ostalih držav.

Končni zmagovalec programa Residency bo znan julija, izbrala pa ga bo komisija, sestavljena iz predstavnikov top klubov na Ibizi, ki bodo vsakemu od treh zmagovalcev ponudili neprecenljivo rezidentsko mesto in neverjetno izpostavljenost javnosti.

Na spletni strani Burn studios se na natečaj lahko prijavite do 7. aprila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.