Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Postanite zvezda Plestenjakovega spota

Jan Plestenjak Eva Boto Menart
Jan Plestenjak in Eva Boto bosta posnela videospot za skladbo To leto bo moje, glavne zvezde njunega videospota pa lahko postanete prav vi!

Do sedaj smo prejeli že 50 vaših fotografij in videev, s katerimi nam sporočate, zakaj bo leto 2012 prav vaše leto. Jan in Eva bosta namreč izbrala najbolj prisrčne, izvirne ali duhovite videe in fotografije ter jih objavila v videospotu za pesem To leto bo moje. Še vedno imate čas, da nam tudi vi z izvirnim videem ali fotografijo pokažete, kaj leto 2012 dela resnično vaše. Posnamete lahko sebe ali vaše najljubše osebe, živali in stvari, ki vam polepšajo dan. Še posebno bomo veseli video prispevkov!

Jan in Eva bosta torej izbrala videe in fotografije, ki bodo popestrili njun videospot, mi pa bomo med sodelujočimi izžrebali deset srečnežev, ki si bodo lahko brezplačno ogledali zadnje koncerte Janove uspešne turneje in se z njim tudi fotografirali. Izbirali bodo lahko med naslednjimi termini:

22.3. ob 20.00: Novo mesto
23.3. ob 20.00: Prevalje
24.3. ob 20.00: Murska Sobota
27.3. ob 20.00: Ljubljana – Hala Tivoli

POZOR: Videe morate najprej naložiti na YouTube.

Video naloži TUKAJ, fotografijo pa TUKAJ. Sodelujete lahko do 8. marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.