Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Potrč bo voditelj še ene oddaje

Marko Potrč Žurnal24 main
Voditelj Marko Potrč se bo preizkusil še v eni voditeljski vlogi.

Na Planet TV konec februarja prihaja nova oddaja, ki jo bo vodil Marko Potrč. Gre za poljudno in zabavno oddajo, v kateri bodo predstavljali več različnih tematik. "Gre za licenčno oddajo, ki se snema že več let. V njej so zanimive in poljudne teme, mogoče kdaj tudi znanstvene, a vse skupaj je predstavljeno na zabaven in zanimiv način. Voditelj je povezovalni člen med dogajanjem na vsako temo," nam je razkrila Urša Čadež Kastelic, direktorica marketinga in odnosov z javnostmi na Planet TV.

"O teh stvareh še ne morem nič povedati. Se pa nove oddaje zelo veselim," je povedal Potrč, ki ni razkril, koliko bo dodatno plačan za omenjeno oddajo, je pa v smehu povedal, da "bogataš zagotovo ne bom". "To delam enostavno za to, ker v tem uživam in mi je ta oddaja zelo všeč. Zagotovo je med mojimi tremi najljubšimi. Ne gre za klišejski izgovor. Že kar nekaj let sem nad njo zelo navdušen," je še povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.