Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Potrč spet namesto Bena Stillerja

Madagaskar 3
1/13
Karantanija cinemas
Tretji del risanke Madagaskar si boste lahko predpremierno ogledali že nocoj v Letnem kinu City (plaža Atlantis), v slovenske kinematografe pa bodo priljubljeni animirani junaki zašli 9. avgusta, in to v sinhronizirani, originalni, 2D- in prvič tudi v 3D-različici.

V tretjem delu uspešne in priljubljene franšize so Aleš, Martin, Slavka in Milko trdno odločeni, da se bodo končno vrnili v živalski vrt v Centralnem parku v New Yorku. Pri tem iz Afrike naredijo ovinek čez Evropo, saj morajo najprej poiskati še pingvine in opice, ki so s prebrisano taktiko in nekaj odločnosti skoraj obrali igralnico v Monte Carlu. Ampak kaj hitro jih odkrijejo in živalim je od tistega trenutka za petami neizprosna policistka iz Urada za divjačino Chantal Dubois. Poleg tega, da ne prenese živali na prostosti, je navdušena, ker se ji bodo izpolnile dolgoletne sanje – na steno svoje pisarne bo lahko obesila levjo glavo. Naši junaki k sreči najdejo odlično skrivališče in se zatečejo v cirkus. In medtem ko poskušajo skupaj s cirkusanti priti v New York, še popolnoma spremenijo njihov nastop.

Animirana družinska pustolovščina bo na sporedu tudi v sinhronizirani različici, svoje glasove pa bodo priljubljenim risanim junakom Madagaskarja 3 posodili Marko Potrč (v originalni različici Ben Stiller), Lara Jankovič (namesto Frances McDormand), Nina Ivanič (namesto Jessice Chastain), Ana Dolinar Horvat (namesto Jade Pinkett Smith), Jure Mastnak (namesto Sache Barona Cohena), Klemen Klemen (namesto Chrisa Rocka) in drugi.

Tako prva uspešnica iz leta 2005 kot njeno nadaljevanje iz leta 2008 sta sicer dokazali, da je Madagaskar sicer komedija z veliko akcije, vendar predvsem dobro zasnovana zgodba z univerzalno temo, ki jo občinstvo zlahka razume in sprejema. Vsak film se je podal v nov kraj in v nova vprašanja in tretji del ni nič drugačen. In pri vsakem so se držali znamenitih Emersonovih besed: Življenje je potovanje, ne cilj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.