Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Potrebni deklet

1/38
Žurnal24 main
V ponedeljek, 26. oktobra se je v Kinu Šiška zgodil ska koncert newyorških The Slackers, ki so nastopili pred multikulturalnimi zabavljači Kultur Shock.

Bend, ki ima v svoji diskografiji vsega skupaj enajst studijskih albumov, je trenutno na turneji, kjer predstavlja zadnji aktualni album z naslovom Self Medication. Od svojega nastanka v začetku devetdesetih let so kot danes ena najprepoznavnejših ska skupin, ki izhaja iz scene New Yorka, nekajkrat obiskali tudi Slovenijo. 

Prvinski ska koncert je v splošnem deloval utečeno energično in istočasno nekoliko zaspano. Tudi The Slackers pa so izkazali kot eden izmed bendov, ki so si zapomnili slovenski izraz za hmejsko pijačo. Še več, zapomnili so si celo ime piva (Zlatorog).

Svojo besedo je za intervju prispeval klaviaturist in vokalist Vic Ruggiero, malenkostno se je v pogovor vključil tudi del pihalne sekcije, trombonist Glen Pine. Pred njihovim koncertom, ki se je začel nekaj čez 21. uro, smo se pogovarjali kar na njihovem turnejskem avtobusu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.