Magazin > Film & Glasba & TV
102 ogledov

Pozabila besedilo ameriške himne

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Christini Aguileri je letos pripadla čast, da je na odprtju Super Bowla v Teksasu zapela ameriško himno. A žal ni šlo vse gladko, saj je pevka pozabila del besedila.

Christina bi morala zapeti "O'er the ramparts we watched, were so gallantly streaming?", a je namesto tega ponovila verz pred tem, le da ga je malce predelala po svoje.

 

30-letna pevka se je očitno zmedla in himno kljub temu odpela do konca, a gledalci so glede tega zelo strogi, saj je ameriška himna pomemben del Super Bowla. Lani si ga je ogledalo kar 106 milijonov gledalcev, zato Christinina napaka ni ostala neopažena.

 

Christina Aguilera | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Obupana zaradi napake

Na Facebooku in Twitterju so se že sprožile razprave o njeni različici himne, mnogi so zgroženi nad tem, da pevka, kot je Christina Aguilera, pozabi besedilo himne svoje države.

 

Njen tiskovni predstavnik se za zdaj še ni odzval na kritike javnosti, a viri pravijo, da je zvezdnica "obupana" ter da "ne more verjeti, da se ji je to zgodilo". Američani so še toliko bolj presenečeni, da himne ni odpela tako kot bi mogla, saj jo je lani pred finalno tekmo NBA odpela odlično.

 

Kljub temu pa se Christinin spodrsljaj ne more primerjati s tistim iz leta 2004, ko je Justin Timberlake na odru razgalil desno dojko Janet Jackson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.