Magazin > Film & Glasba & TV
76 ogledov

Pred Eurosongom babuški na infuziji

Buranovskie Babuški Reuters
Ruske predstavnice Buranovske babuške je pred jutrišnjim finalom Eurosonga izdalo zdravje.

Dve od šestih članic ruske folklorne skupine Buranovske babuške sta zaradi prevelikega pritiska pred jutrišnjim nastopom na Eurosongu pristali na infuziji. Predstavnik ruske delegacije trdi, da razlogov za strah ni in da sta gospe prejeli le vitaminski koktajl. Razlog za slabo počutje naj bi tičal v veliki tremi, ki sta ji podlegli tudi švedska predstavnica Loreen in albanska predstavnica Rona Nishliu – priznali sta, da jemljeta pomirjevalne tablete.

S tremo pa se ni prav nič obremenjevala naša Eva Boto, ki je o pritiskih pred polfinalnim nastopom povedala: "Ko sem se pogovarjala z drugimi izvajalci, so bili veliko bolj živčni in vsi me sprašujejo, kako sem lahko tako sproščena. Ker smo se toliko pripravljale, ne vem, zakaj bi imele tremo. Saj je malo tiste nervoze, ko komaj čakaš na nastop, ne pa zato, ker bi razmišljala o tem, da bi lahko šlo kaj narobe."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.