Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Pred Zaz bodo ogrevali Manouche

Manouche Arhiv organizatorja
Pred težko pričakovanim sobotnim nastopom francoske pevke Zaz v romantičnem ambientu ljubljanskih Križank, vas bo ogrevala domača zasedba Manouche.

Mehkobne zvoke francoskega jazza, soula in akustike bo v Križanke v soboto, 12. maja, pripeljala Zaz, pevka, ki je ušesne bobniče marsikaterega poslušalca osvojila s skladbo Je Veux.

Da čakanje na njene opojne zvoke ne bo predolgo, pa vas bo pred njenim nastopom ogrevala domača zasedba Manouche. Gre za kolektiv, ki ga sestavljajo prekaljeni glasbeniki, med njimi idejni vodji projekta Robi Pikl in Marco Grabber ter sestre Trobec, Anže Langus Petrović, Davor Klarič, Iztok Turk, Luka Ipavec in Krešimir Tomec. Ekipa je Slovenijo v preteklih mesecih osvojila z uspešnicama Kje si lubi? in Bi šla naprej? ter mešanico swinga, klubskih ritmov in romske glasbe, ki so jo predstavili na letošnjih Viktorjih.

Cigani, kot se ime skupine bere v slovenščini, stavijo na enostavna igriva besedila ter odlično glasbo, zapakirano z vrhunsko produkcijo, ob kateri vas bodo zasrbele pete.

Komentarjev 1