Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Predin in CoverLover razgreli Koper

Predin in CoverLover razgreli Koper
1/3
Ilona Dolenc
Zbrano množico na Koprskem trgu pred Taverno je na silvestrsko noč ogrela kombinacija šarmerja Zorana Predina in energičnega nastopa zasedbe CoverLover.

Z Zoranom Predinom je domača zasedba CoverLover odigrala šest skladb iz različnih obdobij Predinove kariere. "Ko slišiš množico pod odrom na pamet prepevati vsa besedila, ti postane jasno, s kakšnim carjem smo imeli čast nastopiti," navdušenja ni skrival pevec in kitarist skupine CoverLover Simon Vadnjal.

Nad nastopom je bil očaran tudi Predin: "S fanti smo se ujeli že na prvem koncertu, s svojim rokerskim pristopom in energijo moje pesmi dobijo dimenzijo sodobnega, aktualnega poprock zvoka. CoverLover so navdušili tako mene kot publiko na Obali, ni nujno, da je bilo to naše edino sodelovanje."

Skupina CoverLover se bo med koncertnim zatišjem posvetila dokončanju svoje prve avtorske pesmi v slovenskem jeziku. Producent Žare Pak, ki je med drugim sodeloval s skupinami Siddharta, Dan D in Big Foot Mama, in člani skupine CoverLover obetajo potencial za nov preboj na domači glasbeni sceni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.