Magazin > Film & Glasba & TV
1034 ogledov

Predrzno: Tako nemogoče se obnašajo oboževalci naših pevcev

polkaholiki
To je temna plat slave …

Fantje iz skupine Polkaholiki so vse bolj uspešni, znani in priljubljeni, a s prepoznavnostjo pridejo tudi malo manj prijetne stvari.

Preteklo soboto je namreč prišlo do neljubega dogodka. Pred hišo, v kateri z družino živita Gašper in Matic Peršuh, se je namreč zbralo okoli šest deklet, ki posestva niso hotela zapustiti, dokler ne vidijo glasbenikov. Tudi starša mladih pevcev jih z lepimi besedami nista mogla odgnati. "Vsi smo bili pri nas doma. Malo smo se družili, vadili in pripravljali nove stvari. Nenadoma nekdo pozvoni, a se med vajo nismo pustili motiti. Oče je šel odpret in nam povedal, da nas zunaj čaka šest deklet. Začudeno smo se spogledali, a smo nadaljevali z vajami. Oče jih je nato še enkrat prosil, naj odidejo, ker smo zaposleni, a dekleta so vztrajala. Nato je prišla mama in povedala, da so se postavila pred vrata in da ne bodo šla nikamor, dokler nas ne vidijo. Dali smo jim podpisane kartice, da niso domov odšle praznih rok, ven pa nismo šli,“ je za naš medij povedal Matic in dodal, da je treba nekje potegniti mejo. "Z veseljem se fotografiramo in pogovarjamo na nastopih. Povsod, kjer nas oboževalci srečajo, smo jim na voljo, zato bi bilo lepo, da lahko vsaj doma uživamo v zasebnosti.“

Takšnih obiskov je bilo že nekaj, a so bili doslej vedno mirni. "Na srečo nam še ni bilo treba poklicati policije, upamo, da bo tako tudi ostalo,“ je še dejal Matic.

Polkaholiki so se tako v soboto zaprli v sobico, na radijske valove pa poslali narodno-zabavno različico hita Sobica.

"Če smo mislili, da je bil uspeh pesmi Rožica le stvar nekega trenutka, pa nam priljubljenost te pesmi kaže, da imajo mladi radi narodno-zabavno glasbo, če je zapakirana v pravi paket,“ pa o uspehu svojih varovancev pravi producent skupine Raay.

Komentarjev 1
  • gregor96 12:18 04.junij 2020.

    haha, če pa bi prišli moški oboževalci, bi pa kar poleteli ven, tapravi desci, ja takle mamo v teh modernih časih