Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Preklop na počitnice v Laguni

Preklop na počitnice v Laguni
1/60
Žurnal24 main
V znamenju konca šolskega leta in preklopa na počitniško razpoloženje se je minulo soboto na ljubljanski mestni plaži Laguna odvijala športno-zabavna prireditev Svičof 2010.

Na ljubljanski mestni plaži Laguna se je kljub oblačnemu vremenu zbralo več kot šeststo mladih, ki so se predali številnim aktivnostim. Ljubitelji športa se v družbi profesionalcev ACH Volleyja pomerili v turnirju odbojke in nogometa na mivki ter namiznega tenisa, plesni navdušenci so svoj talent razvijali v družbi učiteljev iz plesne šole in plesali v karibskih ritmih, svoje spretnosti pa so mladi preizkušali tudi v prstometu oziroma balinčkanju ter sixcupu, atraktivni športni disciplini, ki zahteva hitre odzive in ciljanje košev z raznobarvnimi kockami iz pene, pri čemer se lahko tekmovalci kock dotikajo z nogami in rokami.

Celodnevno dogajanje so popestrili nastopi aktualnih improligašev na čelu z Vidom Valičem, številne nagradne družabne igre, atraktivne akrobacije skupine Dunking Devils, piko na i pa je predstavljal pester glasbeni program. Na velikem odru so se zvrstili pevka April, tekmovalec šova Slovenija ima talent Boštjan Bračič in didžej Sylvain, ki je množico žurerjev ogrel za večerni nastop francoskega mojstra mešalne mize Yvesa LaRocka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.