Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Premiera za Garyja in Robbieja

(Foto: ) Žurnal24 main
Novi singel Robbieja Williamsa, Shame, ki ga je napisal in zapel skupaj s kolegom iz skupine Take That Garyjem Barlowom, je doživel svetovno radijsko premiero.

To je sploh prvič, da je dvojica izvedla in posnela duet, odkar je Robbie leta 1995 zapustil skupino Take That. Tokrat pa sta skupaj napisala tudi celotno skladbo.

Poslušajte - Shame.mp3

Skladba Shame napoveduje novo zbirko največjih uspešnic In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 - 2010, na kateri bo kar 39 skladb in z njo Robbie Williams obeležuje 20 let svoje glasbene kariere. In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 - 2010 bo na prodajnih policah od 11. oktobra dalje.

O novem albumu je Robbie Willimas povedal: "Poslušati ta album je res neverjetno, saj je za mano že 20 let koncertiranja in snemanja glasbe. Album ni le obeležitev moje dosedanje kariere, temveč je tudi most v njeno prihodnost. Govorica, da del preteklosti vključuje tudi nekoga iz moje preteklosti, me razveseljuje."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.