Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Premierno kavbojski Čuki

Čuki
1/6
Arhiv skupine
Na našem portalu zurnal24.si si lahko premierno ogledate najnovejši videospot skupine Čuki Z nogo ob tla.

Ste ljubitelji kavbojskih filmov iz najboljših let tega žanra? Mislite, da lepi kavboji vedno osvojijo najlepša dekleta? Če ste na obe vprašanji odgovorili pritrdilno, potem si obvezno oglejte najnovejši videospot skupine Čuki, v katerem ne manjka lepih deklet, plesa, pravih postavnih kavbojev. Tokrat se Jože, Vinko, Matjaž in glavni igralec Jernej za dekleta ne pomerijo v streljanju, ampak kar v plesu.

 

"Čuki smo znani tudi po tem, da se radi podamo v različne glasbene stile. Za najnovejšo skladbo smo se tako odločili za pop country, saj ta glasba in ples line dance, ki je v spotu zelo viden v izvedbi plesalk Plesnega mesta, v Sloveniji še ni tako poznana. Line dance bomo zaplesali tudi na dm-jevem teku za ženske in bo največji line dance v Sloveniji in če boste pozorno večkrat pogledali plesne korake, se plesa lahko naučite tudi sami," nam je o novi skladbi in videospotu Z nogo ob tla zaupal Čuk Jernej Tozon in izdal, da so jim šli kavbojski plesni koraki odlično od nog: "Za vse je bilo nekaj novega, vendar glede na to, da smo vsi hodili na plesne tečaje in da imamo nekaj ritma, nismo imeli velikih težav."

Skupini se je pridružila lepotica

Fantje pa so tokrat k sodelovanju povabili tudi mično gospodično, violinistko Barbaro Žerjav, ki je drugače članica ansambla Donačka. "Glede na to, da je v pesmi tudi violina, smo si zamislili, da bi z nami nastopila ena čedna, preprosta, luštna violinistka  in tako smo se odločili za Barbaro." Čuki so sicer vajeni ženske družbe, saj jih v spotih in na nastopih vedno spremljajo zapeljive plesalke, o katerih Tozon pravi: "Moramo biti profesionalni (smeh). Najprej je delo, nato pa druženje, tega se držimo. Prav zabavno je, da imamo okoli sebe luštne punce, saj še bolj pripomorejo k pozitivni energiji in sproščenosti."

Videospot so pod režisersko taktirko Janija Pavca posneli v avtentičnem kavbojske okolju, v baru Saloon nad Slovenj Gradcem. "Največ smeha in nerodnih situacij je bilo med snemanjem ljubezenskih   prizorov med mano in Barbaro," je še izdal Jernej. Z Barbaro pa se bosta menda skupaj odpravila na jahalni tečaj, saj ni izključeno, da bosta pesem in videospot dobila nadaljevanje.

 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.