Magazin > Film & Glasba & TV
2 ogledov

Preminil je zvezdnik Dinastije

James Farentino Youtube
Znani igralec James Farentino je včeraj umrl za posledicami infarkta.

Hollywoodski igralec James Farentino, ki se je proslavil z vlogami v nadaljevankah Dinastija in Melrose Place, je po dolgi bolezni včeraj umrl v 73. letu starosti za posledicami infarkta.

Poleg vlog v limonadah je Farentino nastopil tudi v številnih filmih, med drugim v znanstvenofantastičnem filmu The Final Countdown, v katerem je zaigral ob boku Martina Sheena in Kirka Douglasa, komediji The Pad and How to Use It, za katero je prejel nominacijo za zlati globus, pojavil pa se je tudi v seriji Urgenca, kjer je upodobil očeta lika Georgea Clooneyja.

Štirikratni ločenec je bil sicer znan tudi po svojem škandaloznem zasebnem življenju. Marca leta 1994 se je moral zagovarjati zaradi obtožb o zalezovanju nekdanjega dekleta Tine Sinatra, hčerke slavnega Franka Sinatre. Krivdo je sicer zanikal. Pred dvema letoma pa so ga aretirali na njegovem domu zaradi nasilja, ker naj bi se fizično spravil nad svojega gosta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.