Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Prenovljena Cvetka odpira vrata

PURE Oldies Goldies Uroš Primožič
Ker je pomlad najboljši čas za urejanje vrta in sajenje cvetja, se je "vrtnarjenja" lotila tudi ljubljanska Cvetličarna, ki s poletjem spet odpira vrata.

Prag prenovljene Cvetličarne boste lahko prestopili tretji konec tedna v juniju, ko bo tam znova zadišalo po plesnem cvetju. Čeprav še naprej ostaja "black box", se njeno vzdušje, kot obljublja Cvetkina ekipa, s prenovo ni spremenilo.

Da bi zagotovili najmodernejše tehnične zmogljivosti po mednarodnih standardih, so kapaciteto povečali z 800 na 1.900 obiskovalcev. "To bo omogočilo gostovanje tudi največjih glasbenih zvezd, ki jih ljubiteljem glasbe ne bo več treba poslušati v halah," pojasnjuje ekipa.

Prenovljena Cvetka tako svoja vrata odpira v četrtek, 14. junija, ko bo na novem kvadratnem odru nastopila mednarodno uveljavljena slovenska zasedba, ki je pred leti v Cvetki že gostovala. V soboto, 16. junija, se boste prepustili Oldies Goldies zabavi, svoj ponovni žur pa je najavil tudi FHM.

In še nekaj statistike …

Kapaciteta dvorane je, kot že rečeno, povečana z 800 na 1.900 obiskovalcev, ki bodo odslej plesali pod kvadratnim odrom. Povečana je tudi kadilnica, ki poleg osnovne kapacitete lahko sprejme še 900 ljudi, sanitarni prostori pa so tudi na galeriji, kjer jih prej ni bilo. Poleg tega so skozi panoramska okna nad umivalniki omogočili tudi neposreden pogled na oder.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.