Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Prepovedali Carriejine pesmi

Mike pravi, da Carrie nima nič z njegovim prestopom. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Na neki radijski postaji ne predvajajo več pesmi zvezdnice Ameriškega idola Carrie Underwood, ker naj bi bila z možem "izdajalca".

Na radijski postaji Kiss 105,3 v Ottawi se ne vrtijo več pesmi pevke Carrie Underwood, odgovorni pa so kot razlog navedli njenega moža, hokejista Mika Fischerja, ki je prestopil iz moštva Ottawa Senators v nashvillski klub Predators. Na radijski postaji so njegov prestop označili za "izdajo skupnosti" in dejali, da je Carrie kriva za vse skupaj, saj naj bi ga zvabila proč.

Carrie in Mike sta nad odločitvijo omenjene radijske postaje šokirana. "Ko sva slišala za to, sva bila izjemno užaljena, Carrie pa je poleg tega zelo v skrbeh. Če so to naredili v šali, so se močno ušteli. To sploh ni smešno," pravi Mike, ki zatrjuje, da Carrie nima nič z njegovim prestopom.

"Sam sem se odločil za to. Še več, že leta sem upal, da se bo kaj takšnega zgodilo. Zdaj si želim le, da bi bilo vse v redu, saj sem pod velikim pritiskom," je dodal Mike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.