Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Preprečili novo streljanje med Vitezom teme

Vzpon Viteza teme Blitz Film & Video Distribution
Policija v Ohiu je aretirala moškega, ki je hotel na pozno predvajanje filma Vzpon Viteza teme pretihotapiti več pištol, strelivo in nekaj nožev.

Kot poroča ameriški spletni portal TMZ, bi se v Ohiu v soboto lahko zgodila podobna tragedija, kot se je pred približno dvema tednoma v Koloradu. Neki moški je hotel v kinodvorano, kjer so predvajali film Vzpon Viteza teme, prinesti pištole, strelivo in nože, a ga je ustavil varnostnik. Ker se mu je šolska torba, ki jo je nosil moški, zdela sumljiva, je poklical policista, ki ga je preiskal in v njej najdel orožje.

Moškega, ki so ga kasneje identificirali kot Scotta Smitha, so takoj aretirali in odpeljali na postajo. Ugotovili so, da nima dovoljenja za nošenje orožja, kmalu po tem pa so preiskali še njegovo hišo. Kako bodo ukrepali naprej, še ni znano.

Medtem pa v Denverju poteka sojenje Jamesu Holmesu, ki je 20. julija na premieri zadnjega Batmana pobil 12 ljudi. Njegovo vedenje je ocenila tudi psihiatrinja. TUKAJ preberite, kaj je ugotovila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.