Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

"Prepričan sem, da je zrežirano"

mitja voyo.si
Gostilna išče šefa. Po izpadu Martine se je na Facebooku vnela vroča debata.

Na spletni strani šova Gostilna išče šefa 2, kjer z anketo merijo priljubljenost kandidatov, je Martina uživala precej večjo naklonjenost gledalcev kot Mitja. Kljub temu je včeraj izpadla.

Na Facebook strani oddaje se je po odhodu 27-letnice iz Ljutomera vnela debata o pravičnosti glasovanja. Številni se jezijo, da Pro Plus po koncu oddaje nikoli ne pokaže števila prejetih glasov, zato so prepričani, da je vse zrežirano.

"Globoko sen prepričani, da je to vse zrežirano. Z eno besedo niso omenili Mitjove vzvišenosti, nesramnosti, objestnosti, škodoželjnosti in vseh žalitev, ki jih je ta teden povzročil Martini," je zapisal Lujzek, Jožica pa je dodala: "Danes na svetu prevladujejo hinavci obrekljivci. Pop TV, zrežirano imate vse naprej. Glasov je nocoj sigurno Martina dobila več. Me pa zanima, če jim kakšna komisija to nadzoruje. Martina, zame si ZMAGOVALKA!!!"  "Zelo me moti, da ne pokažejo odstotkov glasovanja. In danes bo itak Mitja glavni kmet na vasi. Ko bi vsaj delal in bil tiho, ker njegovo pametovanje res presega vse meje," pa  meni gledalka Janja.

Mitja je Martini, ki je ta teden bolj kot ne neuspešno vodila črne, res vseskozi pomagal, ni pa varčeval z besedami, ko je opisoval njene kuhinjske sposobnosti – po navadi za njenim hrbtom. "No, Mitja naj še kar otresa svoj umazan jezik ... in naj se krtači po mednožju in vleče hlače gor pa ni si treba umiti rok! Naj žali sotekmovalce ... in goste ... in vse povprek pa bo zmagal!!! Idioti!! Me res zanima število glasov... Pop TV ste pa tapravi lopovi ... in najboljši režiserji!!!" pravi Darja, s katero se strinja tudi Barbara: "Zdaj bo Mitja lahko spet gor v tisti špajzi dajal izjave in zmerjal sodelavce s šupki in hlodi, potem pa bo hodil objemat Lidijo in ostale in jih spraševal, če ga imajo kaj radi. Mitja bo do konca šova zares še komu kakšno čistilo nalil ali koga fental, tako kot je izjavil za Martino."

Seveda je bilo kar nekaj tudi tistih uporabnikov Facebooka, ki si Martine niso želeli več videti v šovu in so se strinjali s komentatorji, da je dosegla maksimum, ki ga je lahko. "Martina ni več sposobna v tej kuhinji, ki je zdaj, prisla je na svoj maksimum, vec pa ne uspe oziroma ne zna. Isce in podpira se dobrega kuharja in ne "bogih" kuharc, ki ne znajo oziroma niso sposobne kuhati v takšni konkurenci. Mitja, zasluzena zmaga, pac Martina je še za vsaj pet razredov slabsa od Mitje, ocenjuje se kuhanje in ne simpaticnost pa kok se kdo kaksnemu smili. Pa se smeh je v kuhinji zaradi Mitje, od Martine pa vse skupaj nic od nic." meni na primer Domen.

Komentarjev 1
  • Oxxo 19:50 19.november 2013.

    Jeb*š tako poslovno politiko! Od naroda vlečete lepe denarce... s 100% NATEGOM!Strah vas je, da bi širša javnost videla, koliko €€€ prejmete za vsako glasovanje in kakšne mizerne nagrade v zameno ponujate! Pa ne nabijat o stroških - ...prikaži več- ker je blok takih šovov nabit z EPP... tako da je na koncu razmerje 60 šov : 40 oglasi... Mercedes... bi moral biti najmanj razreda E Avandgarde opreme... ne pa volks wagon razreda B... in 500 € ...