Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Prepustite se (g)rajski skušnjavi

Party People Shutterstock
Ob zaključku sezone visoko nad tlemi prestolnice v klubu Goodlife na Ljubljanskem gradu v petek, 8. junija, vrata znova odpira Grajski raj, kjer bo grešiti še posebno sladko.

Grajski raj je vrhunski plesni dogodek, ki ga spremlja sloves misterioznosti, izjemne energije in edinstvenega ambienta.

Tokratna priložnost je posebna, saj obeležuje prvo obletnico delovanja ekipe Main Main Music, ki ustvarja Grajski raj. Plesni navdušenci se boste lahko razvajali na dveh plesiščih v družbi trendseterjev slovenske elektronske scene.

Na zunanjem plesišču vas čaka ekipa Synaptic, ki si utira pot po slovenskem podzemlju elektronike in slovi po svoji raznolikosti žanrov. V varnem zavetju grajskih zidov pa vas bodo zapeljevali zvoki pod taktirko gostitelja Martellija, ki je nad mešalko že ničkolikokrat dokazal svoj občutek za magijo. Ob boku mu bodo stali Matthew Hoag, ki svojo duhovno energijo usmerja v ustvarjanje inovativnega zvoka in s svojo založbo Lovable Fairy Tale pomaga mladim upom na sceni, lastnik založbe Sidechain Records Benjamin Begović, D&D in Sasso.

Da se RAJanje ne bo prehitro končalo, se lahko ob sončnem vzhodu ob 6. uri zjutraj podate še v Raj na vodi oziroma na uradni after party na splavu ob Ljubljanici. Vstopnina znaša osem evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.