Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Prestopite prag sanjske hiše

Sanjska hiša Kolosej
V ljubljanski Kolosej, Planet Tuš Celje in Planet Tuš Maribor je prišel misteriozni film Sanjska hiša (Dream House), za katero se izkaže, da morda le ni tako sanjska.

Uspešni založnik Will Atenton (Daniel Craig) se odreče vplivni službi na Manhattanu in se z ženo Libby (Rachel Weisz) in hčerkama preseli v slikovito mesto v Novi Angliji. Med privajanjem na novo življenje odkrijejo, da je njihov popoln dom prizorišče umora matere in njenih otrok. Celotno mesto je mnenja, da je bil storilec njen preživeli mož.

Willu se pričnejo prikazovati duhovi, hkrati pa tragična zgodba postaja vse bolj resnična. Pri raziskovanju preteklosti mu lahko pomaga samo Ann Patterson (Naomi Watts), skrivnostna soseda, ki je poznala nekdanje stanovalce. Skupaj morata rešiti zapleteno uganko in ugotoviti, kdo je umoril družino, še preden se storilec vrne in napade znova.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš Celje in Maribor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.