Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Pretepel ženo, izgubil vlogo

columbus short Reuters
Zvezdnik Columbus Short je izgubil vlogo v izjemno popularni seriji Škandal.

Columbus Short je hitre jeze in eksplozivnega temperamenta. Ker konflikte zelo rad rešuje s pestmi, tudi z ženo, ga je ABC po treh letih sodelovanja v seriji Škandal odpustil.

"Zahvaljujem se ABC, ki mi je dovolil, da sem v seriji Škandal igral tako pomembno vlogo. V njej sem zelo užival. Vse se mora enkrat končati in na žalost je nastopil tudi čas, ko mora Harrison Wright zapustiti šov,“ je izjavil Short, ki so ga v zadnjih mesecih zaradi nasilja nad ženo večkrat aretirali.

"Vrgel me je na kavč in me začel daviti. Nož mi je prislonil ob vrat in zagrozil, da me bo ubil, nato pa bo sodil še sebi. Hotel se je igrati igrico "laž ali resnica“. Rekel je, da me bo zabodel v nogo, če se bom zlagala,“ je v začetku aprila policistom povedala igralčeva žena, ki je že vložila zahtevek za ločitev. V začetku maja se začne tudi boj za skrbništvo nad njuno 2-letno hčerko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.