Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Pretihotapite se v čarovniško podzemlje

Boy 8-Bit Arhiv izvajalca, MySpace
Usnje, neti, pajkice in elektro-metal so obvezno orožje za napad na nocojšnji Smetnjak x Boy 8-Bit: Hallo, Weeners! v Štirkinem podzemlju. Začetek čarovniške noči je ob 23. uri.

Ne, v podzemlju ljubljanskega Kluba K4 ne boste izrezljali buč niti ne boste klicali duhov. Lahko jih, toda časa bo premalo. Veliko in malo plesišče bodo namreč preplavila srhljiva telesca, nujno oblečena v death/black/trash/speed/chrisian/gay metal. Ta bodo dvorila Boy 8-Bitovim ne tako skrivnim glasbenim preferencam.

Ne verjamete? Preverite!

Na velikem plesišču bosta Otočanu delala družbo še NubiS in Mr. Gucci, na malem pa bodo čarovniške zvarke pripravljali Mystery Wildlife Duo, Neon Death in Pero Despero. Za video bo poskrbela gospodična Mina Fina, za dekor pa Kitsch-Nitsch.com.

Vstopnina za proper metalce je do polnoči sedem evrov, za ostale 10 evrov, študenti in tisti z letakom pa boste za vstopnico odšteli devet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.